27 Şubat 2008

Pek dandikti, ama eğlendim yine seyrederken. Jeremy Irons böyle ejderhalı, kılıçlı dandik filmlerde oynamayı seviyor herhalde, daha önce de buna benzer bir filmde seyretmiştim, hoş o pek berbattı tam benim sevdiğim türde yani.
Döneli bir hafta oluyor. İstanbul kar içindeydi gittiğimde, iyi ki erken gitmişim. Hem ablamla vakit geçirdim, hem de ona biraz daha bakayım diye iki gün erteleme istedim doktorum Ömerimden kabul etmedi. Taksoter bitti, ağızdan hapa geçiyoruz. Böylece 3 haftada bir değil, 6 haftada bir gideceğim İstanbul'a. Herceptin'e devam, burada Esnaf Hastanesi'nde port kullanabilen bir doktor var, ara ilaçları orada almıştım bir kaç kere. Herkes için daha iyi olmasını umut ediyorum. Yan etkileri çok daha azmış, Esra hemşire sana bir şey yapmaz dedi. Eh 18 taksotere dayanan ona da dayanır elbet.
Açlık günleri sürüyor, yağsız peynirli makarna yiyebildiğimi keşfettim, ona dayanıyorum. Açlık hissinden çok bıktım çünkü. Bir de elma yiyorum günde, eh yetiyor. Hap da tat bozukluğu yapıyormuş ama bu kadar olmazmış, eh alıştık artık.
Buradan kilo vermek isteyen hanımlara sesleniyorum, kilo vermenin tek yolu yememek! Sabahları istediğiniz kadar kahvaltı yapın, sonra hiçbir şey yemeyeceksiniz ama. Günde 1 kiloyu garanti ederim şahsen. Zaten bir süre sonra mide küçülüyor, pek bir şey yenmiyor. İşte bu da benim bir kıyağım olsun size.
Bir de Kuduz Olunca Isırılacaklar Listesi'nden Bülent Ersoy'u çıkarttım. Eğer nedamet getirmezse, 3 ay ömrüm kalınca vurulacaklar listemden de çıkartacağım kendisini. Ne dediğini bildiğini pek sanmıyorum ama eğer biliyorsa helal olsun demekten başka çare yok. Kendisini desteklemeye imza da verdim bugün. Siyasi eylem olarak ota boka imza vermekten başka bir şey yaptığım yok zaten.
Neyse, şimdi Jale hanım sultanın çaldığı tığımı geri alıp, şalımı örmeye devam edeceğim.

14 Şubat 2008

Hafta sonu hava çok bozacak dediler, gözüm korktu. Yarın akşam uçağıyla gidiyorum İstanbul'a, iki gün önceden yani. Bir yerde iyi olacak, ablam ameliyat oldu, yanına gidemedim diye üzülmüştüm, onunla beraber vakit geçirmek ikimize de iyi gelir şimdi. Çayını, çorbasını verir biraz şımartırım hoşuna gider. Gerçi Jale hanım sultan biraz trip yaptı ama neylersin, tedaviyi aksatamıyorsun ki.
Günler aynı geçiyor, bütün gün otur örgü ör vaziyetinde yaşıyoruz. İki tane kazak ördüm ama daha birini bile giymedim sırtıma, burası için biraz kalın oldular. Zaten dışarı çıktığım yok arada çarşıya inmenin dışında. Aman zaten kış günü nereye gideceğiz. Kış mış diyorum ama Fethiye'de öyle bir kıştan söz etmek pek mümkün değil. İstanbul'da resmen donuyorum gittiğimde, 40 sene nasıl yaşamışım orada bilmiyorum valla.

13 Şubat 2008

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

Her zaman pek geyik gelmiştir bu Sevgililer Günü meselesi ama,
tatlılar leziz görünüyor. Kutlu olsun diyelim.

08 Şubat 2008

Mutlu hafta sonları

04 Şubat 2008

Bi süre böyle...


02 Şubat 2008

Hafta sonu nostaljisi

İyi tatiller...


View My Stats