27 Kasım 2008


24 Kasım 2008


TÜM KADINLARA ÇAĞRI

KADINA YÖNELİK ŞİDDET
ARTARAK DEVAM EDİYOR
ERKEK, DEVLET ŞİDDETİ SON BULSUN!


25 Kasım, Kadınlara yönelik şiddete karşı uluslararası
mücadele ve dayanışma gününde,
kadına yönelik şiddetin her türlü biçimini teşhir eden,
kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik mücadele ve
taleplerimizi sunan bir sokak sergisi düzenliyoruz.
Aynı akşam Taksim Meydanında buluşup, sergimizin yer aldığı
Galatasaray Lisesinin önüne kadar yürüyeceğiz.

25 Kasım Kadın Platformu
25 Kasım 2008 , 12.00-17.00 : Sokak Sergisi (Galatasaray meydanı)
25 Kasım 2008, 19.30: Yürüyüş (Taksim Tramvay Durağı'ndan buluşuyoruz)

21 Kasım 2008

Yarın akşam yani 22 Kasım Cumartesi gününden itibaren 88.6 Radyo Yaren'de saat 17:00-19:00 arası program yapmaya başlıyorum. Bugün bütün gün oturdum ve program akışı hazırladım. Kolay iş değil ama çok da zor değil. Hoş bu diksiyonla dinleyici anlayacak mı söylediklerimi orasını hiç bilemiyorum tabi. Fethiye ve çevresinde dinlenilen bir radyo. Yerel bir kişiliğim vesselam!
Programa daha isim bulmuş değilim. Bu gidişle de bulamayacağım herhalde. Bakalım nasıl olacak? Ben de merak etmiyor değilim hani.
İşte kış, saat beşte hava kararır. Gece yağmur yağar. Yağmur yağınca oram buram ağrır, hayat geçiyor bir şekilde.

06 Kasım 2008

Gezelim, görelim





İstanbul'dan gelen canım arkadaşlarım, beni bir gün boyunca bir sürü gezdirdiler. Önce Letoon, ardından Patara ören yerlerini gezdik. Ben taş toprak gezmeye bayılırım. Sonra da güzel bir yemek yiyip eve döndük. Epey yoruldum ama değdi valla. Üstte görülen tiyatronun tepesinden aşağı inmeyi de başardım bu arada.
Günler değişmiş olmakla birlikte aynı. Resim kursuna başladık Halk Eğitim'de, ben yarın kurabiye-pasta yapımı kursunun toplantısına gideceğim. Herhalde malzemeleri filan söyleyecekler. Bugün kışlık odun, kömürü de aldım, geçen sene verdiğim paranın yaklaşık bir misli fazlasına. Odun aynı ama kömür aşırı zam yemiş durumda. Havalar sıcak gidiyor, daha sobayı bile kurmadık gerçi.
Sağlığım da iyi şimdilik.
Not: Yan tarafta fotoğrafların hakkı mahfuz değildir dedim ama burada yayınladığım gün batımı ve tiyatro fotoğraflarının hakları bütünüyle mahfuzdur. Kullanırsanız Hale sizi mahkemeye verir haberiniz olsun.





View My Stats